ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (2)

  • Κατηγορία: Uncategorised
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 23:53
  • Γράφτηκε από τον/την Super User
  • Εμφανίσεις: 760

 

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νοσηλευτική είναι η επιστήμη που ασχολείται με την φροντίδα των ατόμων, της οικογένειας και της κοινότητας και έχει στόχο την πρόληψη, την προαγωγή και την αποκατάσταση όλων των φυσιολογικών βιοψυχοκοινωνικών λειτουργιών της υγείας ενός ατόμου. Αποστολή του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι να παρέχει την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους φοιτητές του, προκειμένου να ασκήσουν την επιστήμη της Νοσηλευτικής. Οι απόφοιτοι του τμήματος φέρουν τον επαγγελματικό τίτλο του Νοσηλευτή και έχουν δικαίωμα απασχόλησης στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια φροντίδα υγείας, ως στελέχη νοσηλευτικών μονάδων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μεταξύ άλλων οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως αυτοαπασχολούμενοι Νοσηλευτές γενικής φροντίδας, να συμμετέχουν στη διεξαγωγή ερευνητικών μελετών, να ασχοληθούν με την εκπαίδευση, κα.

Περισσότερα

       
       

  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

24-12-2021  Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου Ακ. Έτους 2021-2022

23-12-2021

Παράταση Δήλωσης - Διανομής Συγγραμμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

 

 

17-12-2021

Τιμητική Διάκριση

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συγχαίρει την Επίκουρη Καθηγήτρια κα Ράνια Κώτσιου για την τιμητική υποτροφία που έλαβε από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

 

Συγχαρητήρια στη συνάδελφο!

 

   

14-12-2021

Πρόσκληση σε Εκδήλωση

10-12-2021

Ανακοίνωση για Εισακτέους με Μετεγγραφή / Μετακίνηση

 

01-12-2021

Kλινικό Φροντιστήριο “Επικοινωνία επαγγελματιών υγείας με ανάπηρα άτομα” στο πλαίσιο του έργου TRACE, Λάρισα

Αφίσα                              Πρόσκληση

 

01-12-2021

Προκήρυξη εκλογών για την εκλογή Διευθυντή του Ερευνητικού Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στην φροντίδα τραύματος και στην ασφάλεια ασθενή - ΕΡ.ΕΚ.ΤΡ.ΑΣ» (Laboratory of Education and Research of Trauma Care and patient safety) στο Τμήμα Νοσηλευτικής

Προκήρυξη                                             Αίτηση

 

30-11-2021

Πρόγραμμα Κατατακτηρίων Εξετάσεων Τμήματος Νοσηλευτικής, Ακ. Έτους 2021-2022

26-11-2021

2η Διαδικτυακή Ημερίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής, 10 Δεκεμβρίου 2021

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/FYCGW8ELLFqQviD28. Μετά την εγγραφή, οι συμμετέχοντες θα δέχονται μήνυμα που θα τους επιβεβαιώνει την εγγραφή και θα εξηγεί τον τρόπο διεξαγωγής της ημερίδας.

Αφίσα                              Πρόγραμμα Ημερίδας

19-11-2021

Νέα Προθεσμία Υποβολής Δήλωσης Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακ. Έτους 2021-2022

 12-11-2021

Αγγλικά: Έναρξη Μαθημάτων

Η έναρξη του μαθήματος των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15/11/2021 στις 13:00.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες όπως εγγραφούν άμεσα στο e-class του μαθήματος.

https://eclass.uth.gr/courses/NURS_U_164/

 11-11-2021

Πρόγραμμα Τελετών Ορκωμοσιών

Σας ενημερώνουμε ότι οι τελετές απονομής πτυχίων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας καθώς και αναγόρευση – καθομολόγηση διδάκτορα, θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες 18, 22 & 23 Νοεμβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο  «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής στο Campus Βιόπολις στην πόλη της Λάρισας.

Πρόγραμμα Ορκωμοσίας                     Διευκρινίσεις και Οδηγίες Προσέλευσης

05-11-2021

Πρωινή Μετακίνηση Φοιτητών

Από τη Δευτέρα 8/11/2021 και κάθε μέρα, θα υπάρχει λεωφορείο (άσπρου χρώματος) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κοντά στη στάση του αστικού, που θα αναχωρεί από τη Γαιόπολις προς τη Βιόπολις, με ώρα αναχώρησης στις 07.30.

 

04-11-2021

Δύο καθηγητές του Τμήματος Νοσηλευτικής στο 2% των κορυφαίων ερευνητών-επιστημόνων παγκοσμίως για το 2020

 

Τιμητική διάκριση για το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποτελεί η ακαδημαϊκή αναγνώριση δύο μελών ΔΕΠ του Τμήματος στο 2% των κορυφαίων ερευνητών-επιστημόνων παγκοσμίως, σύμφωνα με πρόσφατη βιβλιομετρική μελέτη των Baas, Boyak & Ioannidis (2021) του Πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3), η οποία βασίστηκε σε 22 επιστημονικά πεδία και 176 υποκατηγορίες αυτών.

Ειδικότερα στον κατάλογο των ερευνητών με τη μεγαλύτερη επίδραση μέσα σε ένα έτος (εντός 2020), βάσει τυποποιημένων δεικτών παραπομπών (citations) των επιστημονικών δημοσιευμάτων, βρίσκεται η Αν. Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής κ. Ιωάννα Β. Παπαθανασίου και ο Αν. Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Η. Τσάρας, αμφότεροι Νοσηλευτές με γνωστικά αντικείμενα τη Νοσηλευτική Κοινωνικής Ψυχιατρικής και τη Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας αντιστοίχως.

Να σημειωθεί ότι η εκπροσώπηση του Τμήματος Νοσηλευτικής στην παγκόσμια κορυφή των ερευνητών-επιστημόνων είναι αναλογικά μια από τις μεγαλύτερες μεταξύ των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η μεγαλύτερη μεταξύ των υπολοίπων Τμημάτων Νοσηλευτικής της χώρας.

 

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους!

 

 04-11-2021

Διαχείριση Περιστατικών Covid-19

Πληροφορίες για την ορθή διαχείριση περιστατικών Covid-19 στο Τμήμα Νοσηλευτικής, ΠΘ

 

Α) Εφόσον φοιτητής ή ο διδάσκων/προσωπικό αποτελεί επιβεβαιωμένο-θετικό κρούσμα:
Τίθεται σε καραντίνα για τουλάχιστον 10 ημέρες και μπορεί να επιστέψει στο Τμήμα, εφόσον έχουν παρέλθει 24 ώρες από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την πλήρη ύφεση τυχόν συμπτωμάτων

Β) Εφόσον  φοιτητής ή ο διδάσκων/προσωπικό αποτελεί στενή επαφή επιβεβαιωμένου-θετικού κρούσματος:

  1. Εάν είναι εμβολιασμένος/η:
  • Θα πρέπει να κάνει 2 self-tests, την 2η ημέρα και την 7η ημέρα, από την ημέρα έκθεσης στο κρούσμα και δεν απομονώνεται. Οι στενές επαφές εφόσον παρουσιάσουν συμπτώματα θα πρέπει να ελεγχθούν εργαστηριακά.
  • Σε περίπτωση όμως που στη συνέχεια (η στενή επαφή) παρουσιάσει θετικό μοριακό τεστ ή rapid test απομονώνεται και μπορεί να επιστρέψει μετά την παρέλευση τουλάχιστον 10ημέρου από την έναρξη των συμπτωμάτων, την πάροδο 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την πλήρη ύφεση των συμπτωμάτων του.
  1. Εάν ΔΕΝ είναι εμβολιασμένος/η:

Θα χρειαστεί να απομονωθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας του και εφόσον δεν εκδηλώσει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα, θα επιστρέψει στο Τμήμα μετά από 14 ημέρες.

Για όλα τα παραπάνω, αν είστε θετικό κρούσμα ή στενή επαφή, ενημερώνετε ΑΜΕΣΑ (εντός 2 ωρών για την αποφυγή διασποράς) και μέσω της Φόρμας “ΔΚ-COVID-19” τους Υπεύθυνους Διαχείρισης Covid-19, κ. Δημήτριο Παπαγιάννη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και κ. Κωνσταντίνο Τσάρα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Κατεβάστε τη Φόρμα ΔΚ-COVID-19 από εδώ: ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19

Στην περίπτωση που είστε φοιτητής/τρια σε καραντίνα:

  • Οφείλετε να ενημερώσετε ο/η ίδιος/α: 1) τους Υπεύθυνους Διαχείρισης Covid-19 (κ. Δημήτριο Παπαγιάννη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κ. Κωνσταντίνο Τσάρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) επισυνάπτοντας την Φόρμα Διαχείρισης Κρούσματος Covid-19 , και   2) όλους τους διδάσκοντες σας για τα μαθήματα που θα απουσιάσετε κατά την καραντίνα σας.
  • Για σίτισή σας, στο διάστημα της καραντίνας, μπορείτε να λαμβάνετε σε πακέτο το φαγητό σας από το φοιτητικό εστιατόριο μέσω κάποιου δικού σας ατόμου, που δεν είναι σε καραντίνα αναφέροντας τον ΑΕΜ σας. Εάν είστε δικαιούχος δωρεάν σίτισης, θα δώσετε στο δικό σας άτομο το αντίστοιχο αποδεικτικό για επίδειξη στο εστιατόριο. Το εστιατόριο ενημερώνεται με το ΑΕΜ για τη δική σας εξυπηρέτηση μόλις αποσταλεί η παρούσα φόρμα συμπληρωμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΠΘ:
https://www.uth.gr/sites/default/files/news/2021/YgeionomikoProtokoloGiaTinEpanenarjiTisDiaZosisEkpaideysis_1918208852.pdf

 

 

31-10-2021

Επικαιροποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022
(Έκδοση 31/10/2021)

 

27-10-2021

Έναρξη Δηλώσεων Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακ. Έτους 2021-2022

 27-10-2021

 

Συμμετοχή στην Ορκωμοσία των Αποφοίτων του Προγράμματος Εξομοίωσης.

Αίτηση

 

26-10-2021

Ομιλία στο Πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Πρόληψης Λοιμώξεων, που διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Φροντίδα Τραύματος και στην Ασφάλεια Ασθενή.

 

25-10-2021

Προκήρυξη Διενέργειας Εκλογών για την Ανάδειξη Εκπροσώπων των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Π.Θ.

Προκήρυξη

Αίτηση

 

13-10-2021

Μετακίνηση Φοιτητών Νοσηλευτικής μεταξύ Βιόπολις και Γαιόπολις

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής ότι την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη και Πέμπτη για τη μεταφορά μεταξύ Βιόπολις και Γαιόπολις θα υπάρχει λεωφορείο (χρώματος άσπρου) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Το λεωφορείο θα βρίσκεται κοντά στη στάση των αστικών λεωφορείων.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται τις εξής ώρες:

13.30: Από Βιόπολις προς Γαιόπολις

14.00: Από Γαιόπολις προς Βιόπολις

 

 14-10-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες παλαιοτέρων ετών  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση σίτισης, ότι μπορούν μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021  να υποβάλουν αίτηση   μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου (https://merimna.uth.gr).

 

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης  απαιτείται η  χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ

 

Επίσης υπενθυμίζουμε τους φοιτητές που έχουν εκκρεμότητες στην αίτηση σίτισης που είχαν υποβάλει, ότι πρέπει να τακτοποιήσουν  τις εκκρεμότητές τους προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγησή τους.

 

Από τη Διεύθυνση της Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αν. Προϊσταμένη Μαρία Κουκουβάνη

 

13-10-2021

Θέσεις εργασίας στη Γενική Κλινική "Άγιος Γεώργιος", Εδεσσας

Προκήρυξη

 

12-10-2021

Θέσεις εργασίας Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών

Προκήρυξη

11-10-2021

Τελετή Αναγόρευσης Προς Τιμήν του Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης Αριστομένη Κωνσταντίνου Εξαδάκτυλου

 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και οι Πρόεδροι των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας: Ιατρικής, Καθηγητής Αθανάσιος Δ. Γιαννούκας  και Νοσηλευτικής, Αν. Καθηγήτρια Ιωάννα Β. Παπαθανασίου συνδιοργανώνουν  ειδική τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης  Αριστομένη Κωνσταντίνου Εξαδάκτυλου κατά την οποία θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Έναρξη τελετής

Προσφώνηση του Καθηγητή  
  Αριστομένη Κ. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ 

από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
     Καθηγητή Ζήση Δ. ΜΑΜΟΥΡΗ.

Χαιρετισμός του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, 
Καθηγητή Ιωάννη Λ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.

«Έπαινος» προς τον Καθηγητή
Αριστομένη Κ. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ
από τoν Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, 
Ιωάννη Ν. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ 

Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης 
και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου
από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής 
Καθηγητή Αθανάσιο Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ και 
την Πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής 
Αν. Καθηγήτρια Ιωάννα Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

προς τον Καθηγητή 
Αριστομένη Κ. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα:

«Life saving medical discoveries that happened purely by accident»
 

11-10-2021

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Σίτισης Πρωτοετών Φοιτητών

Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες ακαδ. έτους 2021-2022, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για χορήγηση δωρεάν σίτισης, από Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 έως Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής στις Γραμματείες των Τμημάτων και η απόκτηση των κωδικών του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές που δεν έχουν παραλάβει ακόμα την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα θα πρέπει να επισυνάψουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας την "Προεπισκόπηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας" την οποία θα βρουν στον ιστότοπο της Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (academicid.minedu.gov.gr) όταν ολοκληρώσουν εκεί την αίτησή τους.

Για υποβολή αίτησης σίτισης (μόνο) πατήστε τον σύνδεσμο: https://merimna.uth.gr

Επισημαίνουμε ότι θα υποβάλετε αίτηση για σίτιση (μόνο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πρέπει να κάνετε χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

 

Από τη Διεύθυνση της Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αν. Προϊσταμένη

Μαρία Κουκουβάνη

 

11-10-2021

Εγγραφή στην Πρόσβαση , Χειμερινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Ανακοίνωση

Ενημερωτικό φυλλάδιο

 

10-10-2021

Αίτηση/Δήλωση στην ειδική πλατφόρμα edupass.gov.gr

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία κάθε Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πρέπει να υποβάλουν ΑΠΑΞ αίτηση/δήλωση στην ειδική πλατφόρμα «edupass.gov.gr», σύμφωνα με την υπ. αρ. 124068/ΓΔ4/01-10-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4558/Β/01-10-2021) με θέμα “Τήρηση θυρίδων αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) και έλεγχος σχετικά με τη συνδρομή των νόμιμων προϋποθέσεων για τη δυνατότητα της φυσικής παρουσίας σε εκπαιδευτική δομή μέσω της ειδικής πλατφόρμας https://edupass.gov.gr/ και την αρ. πρωτ. 124862/Ζ1/04-10-2021 Εγκύκλιο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σχετική διάταξη: Άρθρο 4, παρ. 4 της ως άνω ΚΥΑ: «…Για τις δομές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπόχρεοι υποβολής αίτησης είναι: (α) οι φοιτητές/τριες, (β) το τακτικό και έκτακτο διδακτικό προσωπικό και οι επιστημονικοί συνεργάτες που παρέχουν διδακτικό έργο, (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. («επισκέπτες»).

Κατά τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα edupass, θα επιλέξετε:

- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Νοσηλευτικής (1433)

 

07-10-2021

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος

Τη Δευτέρα 11-10-2021 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος.

Πρόγραμμα Υποδοχής

 

06-10-2021

Μετακίνηση Φοιτητών Νοσηλευτικής από Βιόπολις προς Γαιόπολις

Τη Δευτέρα 11-10-2021 και ώρα 13.30 θα βρίσκεται λεωφορείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη στάση της Ιατρικής στη Βιόπολις για τη μεταφορά των φοιτητών Νοσηλευτικής που θα κάνουν την Κλινική Άσκηση της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι και Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι προς τη Γαιόπολις.

 

05-10-2021

Ανανέωση Περιεχομένου Αναφορικά με τις Εγγραφές Πρωτοετών

01-10-2021

 Κλινική Άσκηση Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι και Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές του Γ΄ εξαμήνου που πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη συμμετοχή στην κλινική άσκηση του μαθήματος (πλήρως εμβολιασμένοι ή να πρόκειται να εμβολιαστούν έστω με μια δόση μέχρι 30.09.2021 ή πρόσφατη νόσηση), να προσέλθουν την Τρίτη 05.10.2021 στο Μικρό αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής ως εξής:

 

Τρίτη 05.10.2021 11.30-12.30 οι ομάδες Α και Β.

 

Τρίτη 05.10.2021 12.30-13.30 οι ομάδες Γ και Δ.

 

Οι ομάδες κλινικής άσκησης έχουν αναρτηθεί στο eclass.

Όποιος φοιτητής πληροί  τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη συμμετοχή στην κλινική άσκηση του μαθήματος (πλήρως εμβολιασμένος ή εμβολιάστηκε  έστω με μια δόση μέχρι 30.09.2021 ή πρόσφατη νόσηση) και δεν βλέπει το όνομά του στη λίστα ή προέρχεται από κατατακτήριες εξετάσεις να ενημερώσει με email  τον κ. Φραδέλο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και να προσέλθει την Τρίτη 05.10.2021 12.30-13.30

Παρακαλείσθε να έχετε μαζί το ανάλογο  πιστοποιητικό καθώς επίσης και ένα έγγραφo ταυτοποίησης.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα της κλινικής άσκησης. Η παρουσία σας στο μάθημα είναι υποχρεωτική. 

 Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών του τμήματος  τα μαθήματα  είναι ενιαία και για την κατοχύρωση δικαιώματος συμμετοχής στις εξετάσεις οι φοιτητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις του μαθήματος (Κλινική άσκηση /Εργαστήριο).

 

 Οι υπεύθυνοι των μαθημάτων 

Φραδέλος Ευάγγελος (Παθολογική Νοσηλευτική Ι) - Μαλλιαρού Μαρία ( Χειρουργική Νοσηλευτική Ι). 

 

01-10-2021

Εργαστήριο Παθολογική Νοσηλευτική Ι

Η έναρξη μαθημάτων για το Εργαστήριο της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 12.10.2021. Οι ομάδες των φοιτητών με τις αντίστοιχες μέρες και ώρες του εργαστηριακού μαθήματος έχουν αναρτηθεί στο e-class

Σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών του τμήματος το μάθημα ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι είναι ενιαίο. Έτσι, MONO οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και συμμετέχουν στην κλινική άσκηση του μαθήματος (πλήρως εμβολιασμένοι ή να πρόκειται να εμβολιαστούν έστω με μια δόση μέχρι 30.09.2021 ή πρόσφατη νόσηση) θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του Εργαστηρίου και της Θεωρίας.

 

Όποιος φοιτητής  δεν βλέπει το όνομά του στη λίστα ή προέρχεται από κατατακτήριες εξετάσεις να ενημερώσει με email  την κ Ζέττα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Παρακαλείσθε να έχετε μαζί το ανάλογο  πιστοποιητικό καθώς επίσης και ένα έγγραφο ταυτοποίησης.

 

Για την ομάδα διδασκόντων του μαθήματος,

 

Στέλλα Ζέττα

 

 01-10-2021

Έναρξη Μαθημάτων Αγγλική Ορολογία Ι

Αναφορικά με την έναρξη του μαθήματος: Αγγλική Ορολογία Ι, δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, αλλά θα υπάρξει ενημέρωση.

 

30-09-2021

Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την Επανέναρξη της Δια Ζώσης Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

27-09-2021

Καθορισμός της Διαδικασίας Εγγραφής των Επιτυχόντων σε Τμήματα ή Σχολές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών μέσω της Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, από το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 και εξής

 

25-09-2021

Ό,τι αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές θα το βρείτε στο ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ --> ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που βρίσκονται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ--> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

24-09-2021

 

Πρόσκληση για Συμμετοχή Φοιτητών Νοσηλευτικής, 3ου ή μεγαλύτερου έτους, στη 2η Διεθνή Εβδομάδα (29.11.2021 - 03.12.2021)  που διοργανώνει το Vorarlberg University of Applied Sciences, Austria, Faculty of Health and Social Work

Letter

Flyer

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Στέλλα Ζέττα

Ε.Τ.Ε.Π. Κλινικής Νοσηλευτικής,

Τμήμα Νοσηλευτικής

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κιν. 6970190129

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

24-09-2021

Έναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Η έναρξη των μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022, θα γίνει την 4η Οκτωβρίου 2021.

 

24-09-2021

Λειτουργία των Α.Ε.Ι. και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά το Ακ. Έτος 2021-2022

17-09-2021

Στεγαστικό Επίδομα

 Ανακοίνωση

16-09-2021

ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Περισσότερα

 

 13-09-2021

 

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα υποβολής αίτησης σίτησης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, ότι αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα σίτισης για την υποβολή νέων αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μόνο για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων στις αιτήσεις σίτισης που έχουν υποβληθεί.

 

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ  ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

 

Από τη Δ/νση της Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αν. Προϊσταμένη

Μαρία Κουκουβάνη

 

 

08-09-2021

Πρόγραμμα Εξομοίωσης Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Ανακοίνωση

Αίτηση ένταξης

 

 

Περισσότερες Ανακοινώσεις